Πολιτική Προστασίας
Η τελευταία αλλαγή των όρων πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε την 1 Ιανουαρίου 2015.

1. Προσωπικά δεδομένα
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.funkyt-shirt.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.funkyt-shirt.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.funkyt-shirt.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.funkyt-shirt.gr τα οποία διαγράφονται μετά τη λήξη της συναλλακτικής σχέσης.
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.funkyt-shirt.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

2. Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς
Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Funky T-shirt χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.
Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), και διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας. Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).
Συνοπτικά, ζητάμε μόνο πληροφορίες που μας χρειάζονται ώστε να έχετε συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Funky T-shirt χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

3. Χρήση cookies και Web beacons
To Funky T-shirt ενδέχεται να έχει πρόσβαση στα cookies του υπολογιστή σας για τις οποιεσδήποτε συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης πραγματοποιείται η χρήση Web Beacons για την συλλογή ανώνυμων στοιχείων που απαιτούνται για την συγκέντρωση στατιστικών πληροφοριών που αφορούν το site (Unique hits, page views) κλπ.

4. Αλλαγές σχετικά την πολιτική προστασίας και επικοινωνία.
Μελλοντικές αλλαγές σχετικά με την Πολιτική Προστασίας μπορεί να πραγματοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή επιθυμείτε την οριστική διαγραφή σας από το Funky T-shirt μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο info@funkyt-shirt.gr